duminică, 29 ianuarie 2012

Frumusetea din intrega lume






Cosmeticele secrete ale ASIEI vraja Indiana
Impachetari cu uliei de SUSAN.


Iti ingrijesti mainile si parul uscat, cu ulei de susan.
Reteta: Inca;zeste o ceasca de ulei de susan ( il gasesti la plafar) si tineti mainile in ea, timp de 10 minute. Este de preferat ca, imediat dupa, sa masezi suvitele pe par, cu acelasi ulei. Lasa totul sa actioneze peste noapte.




Oriental - look
MEHNDI- TREND super body-painting.
Reteta: Se utilizeaza henna pt tatuaj de obicei dar e mai simplu cu creionul din trusa de machiaj ( numai sa fie un creion care dureaza mai mult si nu se sterge peste zi).



Peeling Japonez
Sare de mare pt un corp matasos.
Vrei sa mergi la o petrecere speciala si intentionezi sa fii in centrul atentiei? Maseaza-ti spatele precum japonezele, cu sare de mare si suc de lamaie.
Srea va avea acelasi efect ca un peeling, iar sucul de lamaie iti va ingriji si tonifia in acelasi timp, pielea.
Reteta: Adauga 2 linguri de sare de mare la 2 linguri de suc de lamaie si maseaza apoi intregul corp cu amestecul rezultat. In final, clateste-te cu apa calduta.



Tonifiere in stil MALAEZIAN

Bai cu lemn de santal.
Trucul pt par stralucitor, cu reflexe roziatice.
Reteta: Toarna peste lemnul de santal rosu ( cat iti incape in mana), 1-2 l de otet fierbinte si lasa totul sa fermenteze timp de 1-2 oer. Decanteaza si calateste parul proaspat spalat, cu lichidul rosiatec ( nu mai clati cu apa dupa aceea). No problem! mirosul de otet va disparea repede.


Ceai chinezesc
Tea-Time pt ochii.
Atunci cand ochii iti sunt obositi si rosii.
Aplicand comprese caldute cu ceai chinezesc - adevarate remedii pentru situatii de criza. Ceaiul va cintrage vizibil vasele de sange si iti va conferi ochii clari si luminosi.
Reteta: Amesteca intr-un recipient, 1-2 limguri de ceai negru cu 1-2 de lapte. Introdu 2 dischete pt demachiat si aplica-le pe ochii inchisi timp de 5 minute.



Pasta PERSANA
Masca de capsuni.
Ingrijirea pielii, inaintea unei intalniri.Confera tenului aspect rozaliu si pori fini.
Reteta: Striveste cu o furculita, 2 capsuni bate 1 albus de ou, spuma si amesteca-l cu capsunile. In final, adauga 2 picaturi de ulei de trandafir. Lasa sa actioneze timp de 5-10 minute si clateste apoi fata, cu apa calduta.


Bath-hit din BALI.
Baie Relaxanta cu ghimbir.
Daca ai avut o zi stresanta la scoala sau facultate (servici), rasfata-te pur si simplu, timp de 10 minute, intr-o baie in care ai introdus in prealabil ghimbir. Acest tonifiant natural iti va pune sangele in miscare si iti va limpezi implicit,gandurile.
Reteta: Introdu 20 g de ghimbir proaspat macinat in apa calda din baie. Imediat dupa baie , fa un dus rapid, rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu