duminică, 29 ianuarie 2012

Secretele cosmetici din diferite tari




Magicienii frumusetii din Africa si Caraibe.

JAMAICA - Hairhit

Aloe, impotriva firelor despicate. Beauty-Cactus: Aplica pe varfurile casante, gel cu Aloe Vera.Reteta: Despica frunza de Aloe, impinge gelul plantei in exterior si maseaza-l pe parul uscat. Lasa-l sa actioneze 20 de minute si clateste cu apa calduta.



TRINIDAD - Peeling

Corp matasos cu ANANAS.

Reteta: Pt a avea o piele fina, care sa imbie la mangaieri , maseaza intregul corp cu o bucata de ananas. Enzimele acestui fruct exotic rezolva vizibil problema aspectului de coaja de portocala. Dupa ce termini, nu uita sa faci un dus scurt.



Bai a la MAROC.

Samponul desertului.

Reteta: Toarna apa peste 1 lingura de pamant de rhassoul, lasa-l sa se imbibe cu apa si amesteca compozitia cu 1 lingura de ulei de jojoba. Distribuie uniform pe par, maseaza si apoi clateste foarte bine. Reteta este idela pentru sanatatea si stralucirea parului.



Cura henina.

Cocos pt par ( cand parul este uscat si degradat).

Reteta: Aplica 1-2 linguri de ulei de cocos pe par si infasoara-ti-l cu un prosop, pt a lasa produsul sa actioneze peste noapte. Dimineata, spala parul ca de obicei.



Masca din SENEGAL.

Masca cu mango.

Fructul de mango, cu aparatul lui suplimentar de vitamina A. Nu este numia din interior un beauty - maker natural si delicios pentru organism. Pe post de masca de frumusete iti face pielea mai luminoasa si o hidrateaza in acelasi timp. Reteta: Fa un piure dintr-o lingurita de namol terapeutic si o jumatate de mango. Amesteca totul cu o lingurita de suc de lamaie si intinde pe fata. Lasa sa se usuce si clateste in final bine cu apa calcaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu