duminică, 29 ianuarie 2012

Trucuri de frumusete din Europa



Purificare in stil Rusesc.
Zatul de la cafea curata porii.
Reteta: Lasa zatul de cafea sa se raceasca, apoi aplica o limonada de zat pe fata umeda si maseaza usor. Boabele macinate de cafea au efectul unor mini-particule, ca cele pentru peeling, care iti vor indeparta impuritatile din pori.



Coldkiller DANEZ.
Crema de zi untoasa.
La temperaturi sub zero grade cremele de zi cu unt. Aceasta apara de efectele daunatoare ale vantului si fortifica "mantia" protectoare a pielii.
Reteta: Amesteca portii egale de unt si incalzeste in palma crema rezultata. Combinatia este super daca o folosesti si ca masca pe timp de noapte.



Happy in SPANIOLA.
Baie de aburi, cu portocale.
Spune adio suferintei in dragoste. Mirosul de citrice stimuleaza endorfina (hor monul responsabil cu tonusul psihic) si face sa dispara instantaneu starea de melancolie.Reteta este chiar eficienta.
Reteta": Tine capul, timp de 10 minute deasupra si acopera-ti-l in acest timp, cu un proasop.
Super in acelasi timp veai avea si un ten proaspat si curat.



Baie englezeasca, relaxanta.
Trandafirii care combat stresul pt zilele ploioase.
Reteta: Arunca o mana de petale de trandafiri si 10 picaturi de ulei extras din acelasi flori, in apa din cada. Intra in cada, inchide ochii,trage in piept mirosul de trandafir si lelaxeaza-te. Vei avea in final o piele fina ca matasea.



Stop cosurilor! in stil POLONEZ.
Frumusete cu lapte si drojdie.
Trucul acesta secret din polonia, opreste inca din fasa aparitia cosurilor.
Reteta: O bucata de drojdie din comert se dilueaza in putin lapte caldut, iar pasta formata se aplica pe zona cu probleme. Lasa sa actioneze ( eventual peste noapte) si clateste in final, cu apa calduta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu